Yengeç Burcunda Dolunay

2024 Yılın en Şanslı Günleri – Şans, koruma

2024 Yılın en Şanslı Günleri✨🍀

Aniden gelişen şans, para ve refah düzeyi yüksek günler.

Bolluk, bereket, fırsat, destek açısından olumludur. Bu günler evlilik için çok uygundur. Taşınmak, ev veya araba almak için hayırlıdır.

Yeni başlangıçlar yapmak, yeni anlaşmalar yapmak, iş kurmak veya imza atmak için de uygundur. İşlerinizde istediğiniz sonuçları almak için girişimci olabilir, olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündür. Geleceğe dair projeleriniz varsa hayata geçirmek için adım atabilirsiniz.

İlahi korumanın en yüksek olduğu zamanlardan biridir. Bu nedenle olumsuz etkileri de bertaraf edebilir. Sağlık problemlerinin çözümünde, riskli durumlarda koruma verir.

Etki alanlar aşağıdaki tarihleri dikkate alabilir. Ancak unutmayınız her zaman kişisel doğum haritaları önceliklidir. 

2024 Yılın En Şanslı günü 18 Mayıs 2024

18 Mayıs 2024’te Güneş ile Jüpiter kavuşacak. Yılda bir kez gerçekleşir. Bu yıl 28 derece Boğa’da tam kavuşum olacak.

Özellikle Boğa, Başak, Oğlak burçlarının 28 derecelerinde gezegeni olanlar şans sizden yana. Aynı zamanda Yengeç, Balık burçları da etkiyi almaktadır.

Boğa burcunun Pleiades Takımyıldızında gerçekleşen bu kavuşum, olumsuz etkilerden korunmayı destekliyor.  Özellikle göz problemleri göz ameliyatları, gözle ilgili olumsuz durumlar yaşayanlar olabilir. Korunma açısı olarak dikkat çekiyor. Ayrıca etrafınızda karşılaşabileceğiniz açgözlü, kıskanç insanlardan korunacağınızı gösteriyor.

14 Ekim 2024 Şanslı günlerden biri

14 Ekim 2024’te özellikle Terazi – İkizler- Kova burcunda 21° ve bu dereceye yakın gezegeni olanlar etkiyi güçlü alacaktır. Aynı zamanda Aslan burçları da etki almaktadır.

2023 Ekim Aylarında gerçekleşen Güneş tutulması zamanlarında hayatınızda yeni başlangıçlar yaptığınız kadersel konuların etkisini bu zamanlarda çok güçlü alacaksınız.

Yengeç burçları mide, göğüs rahatsızlıklarına şifa bulabilir.

Terazi burçları sağlık konularında zorlanabilir. Bu açılar altında gelecek destek ve yardımlar size şans getirsin

1 Mart 2024  Şanslı günlerden biri

1 Mart 2024’te Boğa ve Balık burcunda 11° ve bu dereceye yakın gezegeni olanlar etkiyi güçlü alacaktır. Bu günlerde gerçekleşen Satürn Güneş kavuşum açısı aslen pek hayırlı değildir. Bu günlerde korunmanız olacağı, etrafınızda gerçekleşecek olaylardan daha az etkileyeceğiniz anlamını da taşıyor.

Etki alanlar önemli işleriniz halletmeden önce bireysel haritaları için danışmanlık alabilir.

7 Ağustos 2024 Şanslı günlerden biri

7 Ağustos 2024’te Aslan- İkizler burcunda 15° ve bu dereceye yakın gezegeni olanlar etkiyi güçlü alacaktır. Aynı zamanda Oğlak ve Yengeç burçları da etki almaktadır.

bu günlerde Jüpiter’e gelen olumsuz açılar, Güneş’in olumlu açıları ile hafifliyor. bu nedenle korunmanız olacağı, etrafınızda gerçekleşecek olaylardan daha az etkileyeceğiniz anlamını da taşıyor.

2024’te Şans sizinle olsun. 🍀

Karma Astrolog Sibel Sıvacı

Scroll to Top